VaellusKalastus

 

   


« Takaisin

Reittihaun tulokset

Katso lisätiedot Kolvananuuron luontopolku  
Eno, Kontiolahti

Rengasreitti, josta suurin osa kiertää luonnonsuojelualueella vaikeakulkuisessa pitkässä, ikivanhassa rotkolaaksossa. Myöhäisjääkautisiin kasvien vaellusteihin kuuluva alue.


Katso lisätiedot Ala-Koitajoen erä- ja retkeilyreitti  
Eno, Ilomantsi

Noin 7 kilometrin rengaslenkki Pamilonkoskelta osana 23 kilometrin reitistöä. Esteetön kalastuspaikka kosken partaalla.


Katso lisätiedot Herajärven kierros  
Eno, Joensuu, Juuka, Koli, Kontiolahti, Lieksa

Kolin maisemissa kansallispuiston kupeessa olevan Herajärven kiertävä vaativa 30 - 61 kilometrin rengasreitti. Vuoden 2007 retkikohde. HUOM: reitille vuonna 2011 tehdyn laajennuksen opasteet osittain keskeneräiset. Reitin pohjoisella lenkillä vetoköysilautta ja eteläisellä kahluuvaijeri.


Katso lisätiedot Kolinpolku  
Eno, Joensuu, Koli, Kontiolahti, Lieksa

Kevätkunnostus käynnissä 12.5.2015. Keskeltä maakuntaa rotkovajoamien kautta Kolin kansallispuistoon. Reitin voi aloittaa patikoiden myös Joensuusta Jaaman kierrosta pitkin. Tällöin aikaa kuluu vuorokausi enemmän.


Katso lisätiedot Karjalan kierros  
Eno, Ilomantsi, Joensuu, Koli, Kontiolahti, Lieksa

Karjalan kierros on yhteisnimitys valikoiduille vaellusreiteille Pohjois-Karjalassa. Niitä markkinoidaan Karjalan kierros -tunnuksen avulla, ja niiden ylläpitämiseksi on kehitetty erityinen reittivastaava-järjestelmä. Suuri osa Karjalan kierroksen reiteistä on pitkiä, vähintään kahden päivän polkuja, kruununa yli 130 kilometriä pitkä Karhunpolku. Reitille lähtö edellyttää etukäteisvalmisteluja, sillä kauppoja tai kioskeja ei matkan varrella ole kuin poikkeustapauksissa.


Katso lisätiedot Pohjois-Karjalan vesiretkeilyreitit  
Eno, Joensuu, Juuka, Kesälahti, Kitee, Koli, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Pyhäselkä, Rääkkylä, Valtimo

Kattavasta vesiretkeilyreitistöstä löytyy helppoa ja vaikeaa, melottavaa ja soudettavaa järvistä kosken kuohuihin. Talvella suurin osa reitistöstä on kierrettävissä hiihtäen tai lumikenkäillen.« Takaisin

 
©2004 PK Media Service Oy