VaellusKalastus

 

   

Vaellusreittioppaat kertovat enemmän

Kirjasta internet-sivustoksi
Pohjois-Karjalan vaellus-, melonta- ja pyöräilyreiteistä sekä laturetkistä ilmestyi toukokuussa 2004 opaskirja (toinen painos heti heinäkuussa), Pohjois-Karjalan vaellusreittiopas, jonka käsikirjoitusmateriaalin pohjalta www.vaellus.info-sivusto on tehty.

Siinä missä vaellus.info sisältää pääasiassa tiiviitä reittiesittelyjä (28 kpl) karttoineen, tarjoaa nelivärinen opaskirja myös laajan kuvitetun tietopaketin maakunnasta, sen historiasta, kulttuurista ja luonnosta. Lisäksi kirjassa on runsaasti reitteihin liittyvää lisätietoa - jokaisesta reitistä on muun muassa yksityiskohtainen reittiselostus sekä lyhyitä lisävihjeitä alueen muista hyvistä luontopoluista (lähes 100).

Kirjassa on esitelty tarkoin kaikkiaan 37 reittiä - muutama myös maakunnan rajojen ulkopuolelta.

Pohjois-Karjalan vaellusreittioppaan käsikirjoitus ja www.vaellus.info-sivusto on tehty Pohjois-Karjalan ympäristökeskuksen rahoittaman Pohjois-Karjalan vaellusreittiopas -hankkeen toimesta.

Euroopan unionin aluekehitysrahasto on tukenut hanketta.
Pohjois-Karjalan vaellusreittiopas. Katri Vuorjoki ja Pekka Virtamo. Edita Prima Oy Helsinki 2004. ISBN 951-37-4026-9 Saatavana kirjakaupoista ja Karelia Expert matkailutoimistoista.

Outdoor Karelia Finland
Pohjois-Karjalan vaellusreittioppaasta on nyt saatavana myös englanninkielinen versio Outdoor Karelia Finland. Se on tiivistetty ja ulkomaalaisia varten toimitettu, runsaasti kuvitettu opaskirja. Se toimii myös matkaoppaana.

Outdoor Karelia Finland. Katri Vuorjoki ja Pekka Virtamo. PK Media Service Oy 2005. ISBN 952-99620-0-2. Myynti: PK Media Service Oy, www.pkmedia.fi, Karelia Expert matkailutoimistot ja kirjakaupat. Lisätietoja: info@pkmedia.fi


Koli-opas ja Koli guide
Kolista on saatavana erikseen opas suomeksi ja englanniksi. Oppaassa on kerrottu laajalti Kolin alueen luontonähtävyydet, polut korkeuskäyrineen ja karttoineen, parhaat uimarannat, Pielisen saariin ulottuvat kansallispuiston aarteet.

Koli-opas. Katri Vuorjoki ja Pekka Virtamo. PK Media Service Oy 2006. ISBN 952-99620-1-0. Koli guide. Myynti: PK Media Service ja kirjakaupat. www.pkmedia.fi Katri Vuorjoki ja Pekka Virtamo. PK Media Service Oy 2007. ISBN 952-99620-2-0.Myynti: PK Media Service Oy, www.pkmedia.fi, Karelia Expert matkailutoimistot ja kirjakaupat. Lisätietoja: info@pkmedia.fi 
©2004 PK Media Service Oy